sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Mistä on kyse?

Me olemme liiketoiminnan pt, aspa, kokopäivätoiminen, syksy 2018 -luokka Rasekon aikuisopistosta ja olemme juuri aloittaneet tapahtumatuotannon tutkinnon osan. 

Osana tapahtumatuotannon tutkinnon osaa luokkamme toteuttaa kevään aikana tapahtuman Raision alueen yrityksille. Tapahtumamme tavoitteena on lisätä yritysten tietoisuutta Rasekon koulutustarjonnasta ja ammatillisen uudistuksen vaikutuksista koulutuksen toteutukseen sekä työelämän edustajien roolista koulutuksen toteutuksessa.

Haluamme viestiä yrityselämän edustajille, että Raseko toimii ajan hermolla. Siksi valitsimme kantavaksi teemaksemme digitalisaation ammatillisessa koulutuksessa ja haluamme, että se on läsnä laajasti niin itse tapahtumassa kuin sen järjestämisessä. Muun muassa tästä syystä päätimme pitää Projektipäivyriä tapahtuman järjestämisen eri vaiheista kevään aikana.

Tässä vaiheessa meillä on vielä paljon ideoita ja suunnitelmia, joista osa on jo kovaa vauhtia siirtymässä ajatuksista todellisuuteen ja osa on vielä mietintämyssyn alla kehittymässä. Ennen pitkää tietysti kirjoittelemme kaikesta mahdollisesta tänne blogiinkin asti.

Puuhakas kevät tulossa siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti