perjantai 15. helmikuuta 2019

Mikä se on?


Olemme siis suunnitelleet, että tekisimme jonkin pienen lahjan, jonka kutsuvieraat saisivat ottaa tapahtumastamme mukaansa muistoksi. Sitä suunniteltiin tänään nyt oikein kunnolla Fab Labissa ja päästinkin jo prototyyppitasolle, josta sitten siirryttiin suoraan jo tehtailemaan osia.


Kuten näkyy, kyseessä on parkkikiekko. Idea ja suunnittelu on pääpiirteissään luokkamme omaa perua, vaikka saimmekin paljon apua Jenniltä, joka tietää mitä kaikkea Fab Labin laitteilla on mahdollista tehdä. Suunnittelijamme olivat ilmeisen tyytyväisiä tulokseen ja on se kyllä minusta itsestänikin hieno vaikken autoa ajakaan 😄.

Allekirjoittaneella oli Paulan kanssa muuta puuhaa tänään. Kävimme läpi, suunnittelimme ja kirjoitimme kutsuja ja saatekirjeitä, lähetimme koulun markkinointikoordinaattorille lisää tietoa ja materiaalia tapahtumastamme ja painimme Webpropolin kanssa tehdäksemme lomakkeen tapahtumaan ilmoittautumista varten. Itse ilmoittautumislomakkeen tekeminen Webpropolin kanssa sujui melko vaivatta, mutta lopussa jäimme jumiin vastaajalle lähetettävän kuittaussähköpostin kanssa. Emme löytäneet millään mistä olisimme päässeet muokkaamaan Webpropolin sähköpostipohjia sitä varten.


HoReCa-puolen opiskelijat, jotka huolehtivat tarjoilusta aamiaisella, olivat toivoneet vähintään viikkoa ennen tietoa osallistujamäärästä (Idalla oli palaveri heidän opettajansa kanssa aikaisemmin tällä viikolla), joten saimme lukittua viimeiseksi ilmoittautumispäiväksi 15.3. Somistamoon lähtettiin tilaus viime viikon puolella ja saamme kuulla heidän ideoistaan maaliskuun puolella. Heillä on ilmeisesti työssäoppimisjakso helmikuun aikana, joten he eivät ole paikalla tällä hetkellä.

Olimme hieman toivoneet Paulan kanssa, että pääsisimme lähettämään kutsuja nyt ennen hiihtolomaviikkoa, mutta kutsuvieraslistasta puuttuu vielä muutama nimi ja kun ilmoittautumislomakkeemmekin jäi nyt hieman vaiheeseen takkuilunsa takia, joudumme lykkäämään kyseistä tointa vielä hetken. Sovimme yrittävämme selvittää mistä kiikastaa ensi viikolla muiden viikon etätehtävien lomassa.

Laserleikkuri ei sentään jää hyrräämään ensi viikoksi.
Jatkamme siitä mihin jäimme ensi kerralla.

Ensi viikon hiihtoloma on meille aikuisopiskelijoille suunniteltu vietettävän etätehtävien kera, joten aivan vapaata lomaviikkoa emme vietä. Kotoa käsin saamme kuitenkin opiskella, joten:

Hyviä hiihtolomia!🎿

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti