torstai 7. helmikuuta 2019

Pieni väliaikatiedote

Paikka ja aika RasekoWorksille on nyt vihdoin lyöty lopullisesti lukkoon. Ajankohdalle oli hieman turhankin paljon vaihtoehtoja ajoittain, mutta nyt tapahtuma on ajoitettu maaliskuun 26. päivän aamuksi klo 9-11. Paikan olimme jo päättäneet aikaisemmin - pidämme tapahtuman Raision kaupuninkirjastossa, Martinsalissa - ja kävimme alkuviikolla katselemassa paikkoja.

Mallailua Martinsalissa.
Aiheessa kun olimme, kävimme paikkojenkatselumme jälkeen muitakin tapahtumaamme liittyviä asioita läpi pienessä palaverin tapaisessa. Tarkensimme esiteltävää koulutusalaa liiketoiminnan alaksi ja kartoitimme hieman opettajia ja oppilaita, joita haluaisimme tapahtumaan puhumaan sekä keitä oppilaita olimme jo saaneet värvättyä avuksemme - annamme Martinsalin somistuksen ja tapahtumassa tarjottavan ruoan valmistuksen koulumme somistus- ja HoReCa -luokille.

Suunnittelimme myös tapahtumasivun/-sivuston tekemistä erikseen, johon voisimme koota kaiken mahdollisen olennaisen tiedon tapahtumasta. Luokkamme tietotekniikkagurun mukaan sellaisen tekeminen ei ole vaikeaa, kysymykseksi jääkin mitä kaikkea sinne laitamme. Kaikenlaisen sisällön tuottaminen vaikuttaa tällä hetkellä kaikista suuritöisemmältä osuudelta, joka sekin etenee ihan hyvään tahtiin. Kutsujen ulkonäkö ja sisältö on lähes valmis ja itse tapahtuman sisältöä pääsimme myös jo hieman alustavasti maalailemaan.

Tänään kokoonnuimme Fab Labiin, jonne olimme sopineet ajan pienen lahjan suunnitteluun sekä nimikylttien tekoa varten. Teemme työn alusta asti itse, joten aloitimme sillä, että Jenni opetti meille kuinka suunnittelussa käytettävää kuvankäsittelyohjelmaa - Inkscape - käytetään. Saimme harjoitella ensin nimikylttien ja avaimenperien kanssa niiden ollessa sopivan yksinkertainen aloitusharjoitus.



Lahjamme jäi vielä suunnitteluvaiheeseen, mutta tämän päivän jälkeen meillä on hieman parempi kuva mikä on ja ei ole mahdollista ja mitä haluamme saada aikaiseksi, joten palaamme Fab Labiin taas ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti