keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Aamiaispöytä viittä vaille katettu!

Idalla oli tapaaminen catering -puolen opiskelijoiden kanssa maanantaina. He olivat kehittäneet meille ehdotelman aamiaisen ruokalistasta, jonka me kaikki totesimme jo kuulostavan herkulliselta, kun Ida kertoi siitä meille tänään.

Pöytien mallaamista etukäteen.
Alkujuomaksi ruoan seuraksi päädyttiin alkoholittomaan mimosaan. Suolaisiksi syötäviksi tulee riisipiirakoita sitruunaisella munavoilla, kreikkalaisia miniburgereita täytteenä marinoitua kesäkurpitsaa ja munakoisoa ja fetaa, skageneita katkarapu-ranskankermatäytteellä sekä täytettyjä croissantteja täytteinä prosciutto, tomaatti ja basilika. Ja lopuksi saamme pieneksi makeaksi jälkiruoaksi tiramisua.

Leikkaa, liimaa, askartele -hetki.
Melkein kaikki tarjottavista tehdään laktoosittomiksi ja muut ruokavaliot huomioidaan erikseen. Ruokaa on kuuleman mukaan tulossa paljon, mutta se on aina parempi kuin toisin päin!

Suunnitteilla on noutopöytä ruoille ja juomille ja kirjaston omat korkeat seisomapöydät (jotka saavat valkoiset liinat tapahtuman ajaksi) vieraille laskualustoiksi. Catering -puolen opiskelijat tulevat myös hoitamaan tarjoilua tapahtuman aikana sen lisäksi, että hoitavat tietysti tarjottavat paikan päälle ja esille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti