tiistai 5. maaliskuuta 2019

Iltapäivä Katjan kanssa



Viime torstaina 28.2. saimme tilaisuuden tulla etäpäivän tehtävänämme kuuntelemaan ja juttelemaan tapahtumatuotannon ammattilaisen kanssa projektistamme. Vietimme iltapäivän Katja Tervahartialan kanssa ja hän kertoi omasta työurastaan tapahtumien tuotannon parissa ja joistain järjestämistään tapahtumista.

Kerrottuaan itsestään, hän pyysi meitä kertomaan omasta projektistamme ja kävimme läpi asioita alusta asti tapahtuman tarkoituksesta narikkalappuihin (emme olleet edes päässeet niihin asti vielä...). Katja nosti esiin mm. markkinoinnin ja näkyvyyden tärkeyden ja puhuimme myös sosiaalisen median käytöstä tapahtuman hyväksi. Katja painotti myös sitä, kuinka nykypäivänä tapahtumien täytyy kaikkien jollain tavalla erottua muista samalaista.

Saimmekin paljon pohdittavaa, ajatuksia ja ideoita juttutuokiomme seurauksena. Erityisesti erottuminen muista jäi mietityttämään. Pohdimme seuraavan maanantain palaverissamme myös roolistustamme tapahtumamme aikana, kuka tekee mitä ja milloin jne. Päätimme lisäksi torstaina päivän päätteeksi etsiä vielä lisää yrityksiä kutsuttavaksi seuraavan päivän etätehtävien ohella, jotta minä ja Virpi voimme lähettää uudet kutsut seuraavana maanantaina.

Lisäksi saimme vihdoin luotua Rasekon Facebook -sivuille tapahtuman projektistamme. Tai siis, yksi koulumme markkinointiviestinnän opiskelijoista oli se, joka sen varsinaisesti teki.

RasekoWorks -tapahtuma Facebookissa

Sähköpostien lähettäminen kaikkine ajoittaisine osoitteiden korjauksineen on muuten yllättävän aikaa vievää puuhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti