keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Rasekon pinkkiä ja pientä paniikkia

Paniikki on ehkä väärä termi vielä tässä kohtaa, ennemminkin kyseessä on jännitys ja stressi kun tapahtuma tuntuu olevan heti kulman takana. Muistutusviestit lähtivät maanantaina ja viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina! Paniikkiin voidaan siirtyä sitten ensi viikon puolella, kun RasekoWorks on ihan oikeasti "kulman takana".

Aloitimme viikkomme, kuten tavaksemme on tullut, viikkopalaverilla ja teimme taas uuden tehtävälistan itsellemme. Tällä viikolla listalle tuntui kerääntyvän paljon kaikenlaista pientä 'sälää', joiden hoitaminen ei sinänsä vienyt paljon aikaa, mutta koska sitä oli niin paljon, siihen kaikkeen tuntui aina välillä hukkuvan.

Tapasimme myös koko luokan voimin somistajaluokkamme, joka on suunnitellut aamiaisseminaarin ulkonäköä. Koska heillä oli työssäoppimisjakso ja he palasivat kouluun vasta tässä maaliskuun puolella, pääsimme vasta nyt tutustumaan heidän ideoihinsa.


Tiukka aikataulu - pääsemme tiistaina kirjastolle jo puoli kahdeksan, mutta se on silti vain tunti-puolitoista aikaa heidän tehdä kaikki - rajoitti heidän suunnitelmiaan ja mitä he pystyvät tekemään sovitussa ajassa. Olimme kuitenkin tyytyväisiä heidän ajatuksiinsa - graafista, puhtaita linjoja, Rasekon värejä - jotka sopivat hyvin tapahtumamme ilmeeseen.

Väreiksi valittiin siis Rasekon värit, pinkki ja valkoinen. Heillä oli saatavilla pinkkiä mattoa, jota he ajattelivat käyttävänsä aulassa myös pylväissä lattian lisäksi. Pöydät saavat valkoiset, ja muutaman pinkin, huput ja he olivat myös ajatelleet tuoda näytön, johon saisi jotain aiheeseen liittyvää digitaalista materiaalia pyörimään. Ajatus meinasi tosin melkein hautautua ajallisista syistä, kunnes ehdotimme että me voisimme huolehtia näytön paikalle. Somistajamme eivät pääse vielä maanantaina paikan päälle, mutta me pääsemme.

Saimme myös lyötyä ohjelman lukkoon, jonka lisäsin tänne blogiinkin omalle sivulleen. Muokkailin muutenkin hieman Projektipäivyrin RasekoWorks -sivua. Lisäsin sinne joitain asiaan liittyviä linkkejä ja keitä opettajia tulee puhumaan sinne. Myös opiskelijoita tulee puhumaan muutama lyhyessä hissipuheessa opiskelustaan ja Rasekosta. Olimme toivoneet saavamme joitain kolmannen vuoden opiskelijoita hoitamaan homman kotiin, mutta tällä kertaa ei napannut. Puhujat tulevat siis omista riveistämme.

Pääsimme taas leikkimään Paulan kanssa Webpropolilla palautekyselyn tiimoilta. Teimme kyselyn vieraille lähetettäväksi kiitosviestin mukana ja aikomuksena on myös tehdä toinen kysely opettajillemme. Toisella kertaa tehtävä ei ollut yhtään niin hankala kun oli hieman kokemusta aikaisemmasta. Tosin toivoisin (ja muutkin meistä), että siellä olisi jonkinlainen jakamistoiminto. Olisi mukavampi jos muutkin ryhmästä pääsisivät halutessaan katsomaan tilannetta.


Ensi viikolla pääsemme juttelemaan tarkemmin catering-puolen opiskelijoiden kanssa tarjoilusta ja soittelemaan vielä yrityksiin ja kutsumaan heitä tapahtumaamme puhelimitse. Odotamme mielenkiinnolla mitä ensi viikko tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti