tiistai 19. maaliskuuta 2019

Kotimaanapu ja Tukikummit Ry

Päätimme jo projektimme alussa, että haluamme liittää tapahtumaan myös jonkinlaisen hyväntekeväisyystempauksen. Mietimme monia eri vaihtoehtoja, mm. keräystä WWF:lle Itämeren suojeluun, mutta päädyimme lopulta Kotimaanapuun ja Tukikummit Ry:hyn, jotka keräävät varoja auttamaan nuoria, jotka ovat vaarassa syrjäytyä taloudellisen tilanteen vuoksi.

He ovat mukana Kaikille kone-kampanjassa, jonka tavoitteena on ehkäistä nuorten eriarvoistumista digitaalisessa yhteiskunnassa. Kampanjassa hankitaan tietokoneita vähävaraisille nuorille opiskelua varten. Saamme koululle ja tapahtumaan keräyslippaita keräystä varten ja heillä on myös sähköinen keräyslipas käytössä:

Kaikille kone-kampanjan sähköinen keräyslipas









Kotimaanapu auttaa hädänalaisia suomalaisia ja Suomessa asuvia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Kotimaanavun kautta voit auttaa joko vapaaehtoistyön tai raha- ja tavaralahjoitusten kautta.

Tukikummit Ry ehkäisee nuorten syrjäytymistä. Tukikummit-säätiö sai alkunsa vuonna 2007 Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta sellaisten nuorten puolesta, jotka uhkaavat pudota yhteiskuntamme ulkopuolelle.

Lisää Tukikummit Ry:stä ja Kotimaanavusta:
Tukikummit Ry
Kotimaanapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti