perjantai 22. maaliskuuta 2019

Puhelinpaniikkia

Tämä viikko alkoi meillä hieman tavallisuudesta poiketen. Kun tavallisesti olemme pitäneet viikkopalaverin ja käyneet läpi mitä kaikkea kenenkin tarvitsee tällä viikolla tehdä, maanantaimme alkoi soittokierroksella yrityksiin, joille olimme lähettäneet kutsun RasekoWorks -tapahtumaamme. Viimeinen ilmoittautumispäivä tekemämme ilmoittautumislomakkeen kautta oli viime perjantaina 15.3. ja koska olimme toivoneet enemmän vieraita kuin mitä ilmoittautuneita oli siihen mennessä tullut, kävimme vielä läpi yritykset, joista emme olleet kuulleet lainkaan.

Monet yrityksistä olivat kiinnostuneita tapahtumastamme, mutta eivät päässeet paikalle kyseisenä päivänä. Totesimme, että erityisesti monille tilitoimistoille ajankohta on hankala näin alkukeväällä, ja tämä on hyvä muistaa jatkossa, koska kiinnostusta oli. Jotkin kutsuistamme olivat eksyneet matkan varrella, usein väärään osoitteeseen - yrityksen asiakaspalvelun sähköpostiin tai toimistolle, joka toimii kokonaan toisesta kaupungista käsin. Mutta kaikesta huolimatta saimme jonkin verran lisää vieraita ja kaikkia kutsuttuja yrityksiä on ainakin yritetty lähestyä vielä puhelimitse.

"Pelaajakorttimme" eli lyhyt esittely puhujista,
joka tulee näkyviin heidän taakseen ruudulle.
Tiistaina pääsimme sitten hieman normaalimpaan päiväjärjestykseen, jonka aloitimme tutulla viikkopalaverillamme. Ida kävi läpi yksityiskohtia catering -puolen opiskelijoiden kanssa. Osa luokasta kokosi puhujiemme materiaaleja yhteen heille tehtyjen "pelaajakorttien" kanssa samaan Power Point esitykseen, jotta esitykset kulkisivat mahdollisimman sujuvasti.

Me aloitimme taas Paulan kanssa Webpropolin kanssa leikkimisen, tällä kertaa palautekyselyn tiimoilta. Suunnitteilla on kysely vieraille, joka lähetetään kiitosviestin yhteydessä sekä toinen kysely opettajillemme, jotka ovat olleet mukana tapatumassa. Itse kiitosviesti kutsuvieraille on myös ollut tehtävälistallamme.

Aloittelimme jo viime viikon puolella oman minuuttiaikataulumme luonnostelua tiistaille ja tällä viikolla sitä alettiin työstämään oikein kunnolla. Viikon päätteeksi jokainen sai oman kopionsa aikataulusta ja tarkoitus olisi, että jokainen tietää sen avulla tiistaina missä kenenkin pitää olla ja milloin ja mitä tekemässä.

Päätimme myös hieman poiketa mahdollisimman paperittomasta tapahtumastamme. Teimme tiivistetyn version kutsusta ja sen saatekirjeestä, joita Hermanni ja Angel ottivat nipun mukaansa torstaina. Eilen (21.3.) pidettiin Rasekon Yritys- ja Rekrymessut, jonne kaksikkomme lähti jakamaan tietoa messuvieraille tapahtumastamme. Menestystä oli mitä ilmeisimmin ainakin jonkin verran, sillä ilmoittautumisia on tullut lisää sitten eilisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti